ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 2013, η G. B. POWER LIFE SAVERS LTD ειδικεύεται σε εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών και εξειδικευμένων Πρώτων Βοηθειών, χειρισμού Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, καθώς επίσης και Ναυαγοσωστικής.

Η ιδέα για τη δημιουργία του “μικρού Power” προήλθε αφού παρατηρήσαμε ότι στην Κύπρο δεν υπήρχε κάποιο οργανωμένο και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα/σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τα παιδιά της Δημοτικής εκπαίδευσης.

Με τη βοήθεια του Θεού, και μετά παρέλευση 2 ½ χρόνων, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το βιβλίο και το πρόγραμμα των Πρώτων Βοηθειών και Απινίδωσης για παιδιά και έτσι να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την εκπαίδευση αυτή σε όλα τα παιδιά της Κύπρου.

Οι εκπαιδευτές της G. B. POWER LIFE SAVERS LTD είναι όλοι επαγγελματίες Υγείας (Νοσηλευτές, Paramedics) εν ενεργεία και όλοι είναι κάτοχοι του διπλώματος εκπαιδευτή επιπέδου 5 της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Κάποιοι από αυτούς επίσης κατέχουν Masters και PhD’s σε θέματα Υγείας.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να έλθουν σε επαφή με τις Πρώτες Βοήθειες και το χειρισμό του Α. Ε. Α. (αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή), να γνωρίσουν τις βασικές λειτουργίες του ανθρωπίνου σώματος, να μάθουν να αναγνωρίζουν πιθανούς κινδύνους στη σκηνή και στο χώρο που βρίσκονται και να γνωρίζουν τα βήματα, που ακολουθούνται πάντοτε και απο όλους, τα οποία μπορούν να σώσουν ζωές!

Στο βιβλίο του μικρού Power, εμπεριέχονται οι βασικές αρχές αναγνώρισης και αντιμετώπισης μερικών από τις επείγουσες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί κάποιος από τους συναθρώπους μας. Το βιβλίο αυτό μοιάζει με ένα υπέροχο παραμύθι με γλώσσα απλή, με πολύχρωμες εικόνες που μέσα απο αυτές ο ήρωας μας, ο μικρός Power, με διασκεδαστικό τρόπο μεταδίδει στα παιδιά γνώσεις και τρόπους πως θα βοηθήσουν κάποιον που κινδυνεύει. Τα παιδιά θα μπορούν να μελετήσουν, μόνα η και με τους κηδεμόνες τους, θέματα των Πρώτων Βοηθειών και την αντιμετώπιση τους.

Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου υπάρχουν διασκεδαστικά αυτοκόλητα και ένα δίπλωμα που πιστοποιεί την επιτυχή παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Ο μικρός Power®” όπου το παιδί η ο κηδεμόνας του μπορεί να συμπληρώσει το όνομα του παιδιού.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ G. B. POWER LIFE SAVERS LTD…

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ!

 

elGreek